Kosmetické
centrum Natur

[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_column_text]Ošetření přístrojem IPL

Poslední generace pulsního světla pro fotodepilaci a fotorejuvenaci !

„Máme vlastní přístroj a proto Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny zákroků

FOTOdepilace – cena 1 ošetření od 90 Kč!
• dlouhodobé až trvalé odstranění nežádoucího ochlupení na celém těle včetně obličejových částí

FOTOrejuvenace ( vrásky, pigmentace, póry, žilky ) cena již od 145,- Kč!
• vyhlazení vrásek a jizviček, vypnutí pleti, podpora tvorby nového kolagenu
• celkové omlazení pleti, zlepšení její kvality a k regeneraci kožních buněk
• redukce nežádoucích pigmentových skvrn a drobných červených žilek
• podpora léčby akné

PRINCIP NA KTERÉM PŘÍSTROJ PRACUJE:

přístroj IPL– přesně cílený intenzivní záblesk světla – intenzivní proud fotonů proniká kůží, kterou je absorbován a poté je přednostně  absorbován pigmentem kůže ( melaninem ), dále kolagenem, cibulkami chloupků, oxihemoglobinem, vodou v tkáni apod.
Účinkem tzv. selektivní fototermolýzy dojde k přehřátí tkáně a následnému zničení vlasového folikulu, odstranění nežádoucí pigmentace či zatavení kapilár. Následkem pulsu se aktivuje proces hojení a uvolňování látek, které ovlivňují regeneraci kožních buněk, odstranění akné( světelný paprsek zahubí bakterie působící na vznik akné ).

Dochází k povzbuzení buněčné činnosti a tím k tvorbě nových kolagenových a elastinových vláken. Zlepšuje se tak pevnost a pružnost pokožky a tím dochází k omlazení pleti. K dalším efektům fotorejuvenace patří redukce pigmentových skvrn a drobných červených žilek, vypnutí jemných vrásek i jizviček a celkové zlepšení kvality pokožky. Jedná se o  šetrný, jednoduchý, neinvazivní a přitom překvapivě efektivní postup. Při redukci rozšířených červených žilek je světelná energie pulsu částečně pohlcena právě v rozšířených žilkách např. obličeje, čímž dojde k jejich zatavení a následně v několika dnech až týdnech k jejich vstřebání. Přístroj dovoluje optimální nastavení parametrů záblesku, tudíž nedochází k popálení či jakémukoliv poškození kůže. V průběhu několika aplikací lze dosáhnout trvalého odstranění kosmetické vady.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=“1/3″][stm_sidebar sidebar=“414″][/vc_column][/vc_row]

Napsat komentář